2013. február 12., kedd

MM4. MORZSA

Halihhó:)
Tekintettel arra, hogy nem tudom, mikorra fejezem be a 4. fejezetet, gondoltam legalább egy aprócska részletet megosztok veletek:) (bár lehet h ettől pláne utálni fogtok, de hé, én már csak ilyen vagyok xD)




   - Lehet, hogy csak egy kalóz vagyok, - kezdte nyugtatóan, de látszott rajta, milyen nehezére esett visszafognia magát. És ez valahogy... jól esett Emmának. Nem remélt szimpátia. – de mindig feldühít, ha egy nőnek darabokra törik a szíve. – ujjaival gyengéden végigsimított a lány arcán, ami halvány mosolyt csalt az arcára. – Egy ilyen lány... nő megérdemli, hogy szeressék és viszont szeressen. Csapda és bizonytalanság nélkül.
   Elakadt a lélgzete. Teljesen megdöbbent attól, amit a férfi mondott neki, különösen, hogy minden egyes szavát komolyan gondolta. Nem indult be a hazugságvizsgálója, még csak egy kicsit sem billent meg a mutató. Abban a pillanatban nem értette, hogy Killian hogy lehetett összefüggésben a mesékből ismert Hook kapitánnyal. Inkább tűnt hősnek egy gazember testében rekedve... vagy gazembernek egy hős testében.
   Nem, nem hihet neki. Nem dőlhet be újra egy jóképű arcnak.
   Vett egy mély levegőt és megrázta a fejét. Ő nem élte át, amit neki kellett, nem ismeri azt a világot, amelyben Emma élt, épp ezért nem tudhatja, hogy ott... semmi sem ilyen rózsaszín. Árva volt, szülők nélkül kellett felnőnie, nem volt otthona, lopásra kényszerült és ez egy olyan ember karjaiba sodorta, akitől távol kellett volna tartania magát. Különben is... Nealnél sem érezte soha, hogy hazudott volna neki. És ha ő képes volt átverni a hazugságvizsgálóját... akkor minden bizonnyal Hook-nak is menne.
   Lesöpörte magáról a kalóz kezét és idegesen kitért az útjából és megindult előre.
   - Tudod mi a baj a világgal? Hogy miért nem működik ez az egész dolog? Mert a férfiak gyávák... félnek megtenni a végső, komoly lépést, egész életükben csak egy nőt szeretni és a szívükre hallgatni!
   - Minden férfi?
   - Igen. – vágta rá habozás nélkül. – Mind, egytől egyig!
(folytatása következik...;)

6 megjegyzés:

  1. de g...i résznél hagytad abbaaaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Hééé...ez nagyon csúnya dolog:))) Nagyon várom! Siess!!!! :)Addig pedig elolvasom...PÁRSZOR a többi fejezetet :)))
    P.F.Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. türelem:) egyébként vicces, ahogy elolvastam a kommentet úgy ugrott be hirtelen, hogy kezdjem a fejezet 3. részét:)) úgyhogy köszönet érte!! :D (ez is hosszabb lesz előreláthatólag)

      Törlés
    2. :))Óóó...szívesen:))
      P.F.Bogi

      Törlés
  3. Valahogy nem lepődtem meg, hogy pont a legjobb résznél hagytad abba :DDDDD
    Már nagyon várom 4. fejezetet! :D

    VálaszTörlés